Nederlands
Terug naar producten

Levensgenot begint thuis. Daarom bieden wij u voor het optimale wonen een grote keus aan airconditioners voor een individueel genot. De nieuwste generatie blinkt in veel opzichten uit.

Onze airconditioningsystemen reinigen de lucht gegarandeerd van allerlei schadelijke deeltjes. Daarvoor gebruiken we bijv. beproefde materialen zoals roestvast staal. De oppervlakten blijven voortdurend glad en hard. Ze verouderen niet en worden niet ruw of gebarsten. Deeltjes die schadelijk voor de gezondheid zijn, hechten ook na tientallen jaren van gebruik niet aan het binnenwerk en vinden geen voedingsbodem voor vermenigvuldiging. Hierdoor kunt u de unit heel gemakkelijk schoonmaken en kunt u opgelucht ademhalen.

Specificaties

De eco-sensor is onderdeel van het nieuwe ontwerp. Door de ECO-bewegingssensor heeft u nog een functie om energie te besparen. Twee ingebouwde sensoren controleren regelmatig de bewegingsintensiteit in de ruimte en stemmen automatisch de ruimtetemperatuur daarop af.  Wordt door het apparaat maar weinig activiteit waargenomen, dan schakelt het vermogen naar beneden en bespaart daardoor stroom. Als een persoon zich in de buurt van de airconditioner bevindt, wordt ook de bedrijfstoestand op dat moment gereduceerd en de energiebesparingsstand geactiveerd.

De verbeterde SEER / SCOP-waarde ten opzichte van het vorige model vermindert het stroomverbruik aanzienlijk. In de stand koelen bereiken we met de RAK-25RXB een sensationele efficiëntie van 8,5 en dit komt met energieklasse A+++ overeen. De bekleding met roestvast staal aan de binnenzijde van de unit zowel als het roestvast stalen filter verminderen de bacteriële verontreiniging en verhogen de levensduur. De functie automatisch zwenken zorgt voor een goede luchtverdeling.

 

Documenten Shirokuma wandunit

Stel uw vraag

Vul uw naam in

Vul een bedrijfsnaam in!

Vul hier een geldig e-mailadres in!

Vul een telefoonnummer in!

Vul een vraag in!

Ongeldige invoer