Nederlands
Terug naar producten

 

De Yutaki S80 lucht/water warmtepomp is de ideale oplossing voor het vervangen van CV ketels met traditionele afgiftesystemen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Het systeem is tevens toepasbaar in de combinatie tapwater en verwarming. Met een constant verwarmingsvermogen tot -20°C buitentemperatuur is dit één van de meest intelligente en exclusieve regelingen op de markt!

Specificaties

Ideale oplossing om verwarmingsketel te vervangen: In staat om warm water te produceren tot 80°C zelfs bij -20°C buiten (zonder elektrische bijverwarming). De Yutaki S80 is de ideale oplossing bij renovatie en toepasbaar in elke  bestaande installatie.
Yutaki S80 heeft één van de beste COP’s op de markt beschikbaar: 4,36 (RWH 4.0FSVNFE – condities +7°C/35°C). Het exclusieve ontwerp zorgt voor hoge prestaties het hele jaar door, met hoge SCOP’s (seizoen COP).

Yutaki S80 verzekert maximaal comfort onder de moeilijkste omstandigheden. Het exclusieve ontwerp zorgt voor een constant nominaal verwarmingsvermogen en voor een warm watertemperatuur van 80°C zelfs bij –20°C buiten.

Energiebesparing: Yutaki S80 laat een halvering zien van stookkosten in vergelijking met een verwarmingsketel op gas.

 

Stel uw vraag

Vul uw naam in

Vul een bedrijfsnaam in!

Vul hier een geldig e-mailadres in!

Vul een telefoonnummer in!

Vul een vraag in!

Ongeldige invoer