Nederlands
Overzicht
14-11-2019

De Yutaki warmtepomp van Hitachi; een prachtig stuk Japanse technologie vervaardigd in de fabriek in Spanje.

Een kijkje achter de schermen

Wat doen zij anders in deze fabriek dat het zo een succes is? Wat maakt dat zij de productie zo ijzersterk aanpakken? Bekijk onderstaand filmpje welke gedetailleerd het productieproces in kaart brengt. In de fabriek hanteren zij de beste efficiëntieprestatie op de markt (hoger dan 5).

Hernieuwbare energie

Een warmtepomp wordt door de EU erkend als een bron voor het leveren van hernieuwbare energie. Warmtepompen vormen een zeer energiezuinige manier van verwarmen waarbij geen fossiele brandstoffen nodig zijn. Yutaki gaat de uitdaging aan om mee te werken aan de doelstellingen om de CO2-uitstoot te verminderen en hernieuwbare energie te leveren. Hiermee speelt Yutaki in op de groeiende behoeften van miljoenen mensen.

Yutaki Warmtepomp; als beste getest

De warmtepomp is niet voor niets als beste uit de test gekomen. De uitstekende prestaties van de warmtepomp maken het de optimale oplossing voor verwarming. Met één van de beste COP’s op de markt zullen de uitzonderlijke prestaties van de Yutaki aanzienlijke besparingen opleveren ten opzichte van uw huidige energiefactuur. Verder zijn de warmtepompen fluisterstil. De Yutaki warmtepompen van Hitachi behoren tot 1 van de stilste warmtepompen op de markt. 

De warmtepomp is de toekomst

Warmtepompen vormen een energiezuinige manier van verwarmen waarbij geen fossiele brandstoffen nodig zijn. Dit is zeer gunstig, aangezien onze fossiele brandstoffen één keer op zullen raken. Het is dus belangrijk dat ook wij allemaal kijken hoe wij zo energiezuinig mogelijk kunnen leven. Dit kan gedaan worden door een aantal simpele kleine aanpassingen. Zoals het verlagen van je thermostaat, niet onnodig verwarmen of het aanschaffen van een zuinigere verwarmingsketel. Sommige mensen gaan nog een stapje verder en laten hun woning isoleren, plaatsen zonnepanelen en schaffen een warmtepomp aan. Deze ''nul op de meter huizen'' hebben vaak geen energierekening meer en zijn wat dat betreft volledig zelfvoorzienend. De technologie achter de warmtepomp zal constant verbeterd blijven worden, waardoor de warmtepomp alsmaar toegankelijker zal worden voor het grote publiek.