Nederlands
Overzicht
06-09-2017

David Ubben van Ubben Klimaattechniek uit Woudrichem is een tevreden klant.

“De kwaliteit van Hitachi is onvergelijkbaar in de markt. 20 jaar geleden plaatste ik al VRF klimaatsystemen van Hitachi en we deden ook het onderhoud. Het enige wat de VRF systemen nodig hadden waren de reguliere servicebeurten. Ze hebben in die 20 jaar nooit een storing gehad en werkte altijd. Daarom kies ik nu ook altijd voor Hitachi. Een ander groot voordeel is dat de VRF klimaatsystemen van Hitachi hun werk in alle stilte doen. Ze maken veel minder geluid dan vergelijkbare klimaatsystemen in de markt.

Daarnaast kunnen de systemen ook in serie geplaatst worden. Slimme software zorgt ervoor dat bij lage vraag aan capaciteit een of meerdere VRF systemen worden uitgeschakeld om zo energie te besparen. Verder zorgt de inverter voor een traploze regeling van de compressormotor naar gelang de hoeveelheid benodigde koeling of verwarming, waardoor de VRF dus niet – aan of uit – staat. Mede door deze kenmerken heeft Hitachi een van de hoogste COP’s in de markt.

Voor diverse grote projecten verduurzamen we het klimaatsysteem. Door een modern systeem van Hitachi is het mogelijk om energie neutraal te koelen en te verwarmen. Voor bijvoorbeeld Mourik in Groot-Ammers vervangen we klimaatsystemen door die van Hitachi, zodat ze op een duurzame manier de kantoren en bedrijfsruimten kunnen verwarmen en koelen.”

David Ubben Klimaatbeheersing

Afvoer van oude machines, die werden vervangen door nieuwe Hitachi Klimaatsystemen. 

 

David Ubben achter