Nederlands

Yutaki

Zes goede redenen voor een Yutaki warmtepomp:

  • Doordacht: Verminder de investeringskosten met onze compacte units. Met onze geïntegreerde boiler wordt daarnaast de benodigde opstelruimte sterk verkleind.
  • Veelzijdig: Onze Yutaki warmtepompen zijn beschikbaar in een grote reeks modellen met verschillende vermogens. Daardoor kunnen wij voor elke verwarmingsvraag het passende product leveren. Met behulp van convectoren kan als optie ook gekoeld resp. verwarmd worden. De Yutaki werkt probleemloos tot een buitentemperatuur van -25 graden celcius.
  • Onderhoudsvriendelijk: Alle belangrijke onderdelen in onze binnenunits zijn gemakkelijk toegankelijk. Dat bespaart tijd bij de montage en het onderhoud.
  • Efficiënt: De Yutaki warmtepomp gebruikt de modernste en meest efficiënte technieken: voldoet aan de ErP en met de beste verbruikscijfers in de markt op dit moment kunt u bij gebruik van zonne-energie nog eens 75% besparen op uw verwarmingskosten. Stijgende verwarmingskosten behoren tot het verleden.
  • Toekomstgericht: Via de aanbieder van Smart Home oplossingen Somfy of onze eigen wifi-besturing Hi-Kumo kan de Yutaki ook met een PC, tablet of smartphone worden bestuurd. De warmtepomp kan naadloos worden geïntegreerd in de woningautomatisering met de door de gebruiker gedefinieerde scenario's en actuele gegevens over de werking en het stroomverbruik. Zo kan ook op afstand de exacte ruimtetemperatuur worden ingesteld die u wenst. Gemakkelijk en nauwkeurig.
  • Geavanceerd: De nieuwste LCD Bediening biedt een compleet overzicht van verschillende gegevens van de Yutaki. Zo kunt u alles in de gaten houden.

Warmtepompen: weinig geluid en efficiënt

Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw kan met de lucht/water-warmtepomp van Yutaki een voor u individueel aangepaste verwarmingsoplossing worden gemaakt. Alle gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, convectoren en boilers kunnen worden aangesloten. Geheel aangepast aan uw wensen.

Hoeveel kan ik besparen?

Hitachi was een van de eerste producenten die gelijkstroom inverter technologie voor warmtepompen toepaste. Temperatuurschommelingen worden tot een minimum beperkt. Uw voordeel: U kunt de temperatuur in uw woonruimten naar behoefte constant houden en maximaal energie besparen.

Warmtepompen zijn ook op de langere termijn een goede investering: Fluctuerende energieprijzen zijn voor u minder van belang. Uw CO2-uitstoot zal verminderen ten opzichte van een verwarmingssysteem op fossiele brandstoffen. Daarnaast zal de waarde van uw onroerend goed door een modern systeem stijgen. Ook kunt u de subsidiemogelijkheden voor onze warmtepompen gebruiken. Onze Yutaki Split-systemen zijn gecertificeerd volgens Eurovent. Dat betekent dat u absolute transparantie en overzicht over het verbruik heeft.

Hitachi-warmtepompen zijn zeer efficiënt. In vergelijking met conventionele verwarming kunt u veel energie besparen, afhankelijk of u hierbij een elektrische verwarming aansluit of de bestaande verwarmingsinstallatie hierin opneemt. Daarnaast hoeft u geen extra warmtebron op te nemen, zoals het bij een brine/water-warmtepomp wel het geval is. Uw warmtebron is voornamelijk de zon en de warmte-energie die in de lucht zit. Bij de introductie liet de Yutaki S al bovengemiddelde efficiëntiewaarden zien. Nu hebben de Yutaki met een COP van 5,25 een nieuwe maatstaf neer gezet.

Uw voordeel in één oogopslag

Steeds het juiste verwarmingsvermogen

Uit technisch oogpunt kunnen Yutaki lucht/water-warmtepompen tot -25 °C de energie uit de lucht gebruiken en aanvoertemperaturen tussen 35 °C en 80 °C opwekken. De warmtebehoefte voor verwarming en de inzet van de Yutaki moet steeds vooraf vaststaan en bij de dimensionering van het verwarmingsvermogen in acht worden genomen.

Efficiënt verwarmen

De Yutaki heeft alleen extra stroom nodig, als op zeer koude dagen (kouder dan -20 °C) indien gewenst een verwarmingsspiraal de temperatuurregeling ondersteunt. Anders werkt deze met de warmte uit de lucht. Onze dealers geven u graag advies over een economische en precieze uitvoering van uw warmtepomp.

Minder CO2-uitstoot

Een warmtepomp heeft om te kunnen werken energie nodig. Met een aandeel van ongeveer een kwart aan hernieuwbare energie werkt een Yutaki-warmtepomp bijna CO2-neutraal.

Overal inzetbaar

Door de grote reeks van verschillende modellen Yutaki-warmtepompen met veel innovatieve extra functies, is er voor zowel bestaande als nieuwbouw een verwarmingssysteem beschikbaar dat exact op uw wensen is afgestemd.

Voor onze Yutaki-warmtepompen heeft u maar weinig plaats nodig. Hetzij onder het dak, in uw keuken of op de klassieke wijze in de kelder, de Yutaki- warmtepomp heeft altijd maar een kleine opstelruimte nodig. Ook de buitenunit is zo ontworpen dat er maar weinig plaats nodig is.

Gratis energie

Hernieuwbare energie is een belangrijke grondstof geworden. De Yutaki haalt gemiddeld tot 80% energie uit de omgevingslucht. En dat heel betrouwbaar, ook bij temperaturen onder nul. Standaard uit te breiden met zonnecollectoren voor het duurzaam opwarmen van het tapwater.