Nederlands
Overzicht

Dit staat voor een“all-in one” compacte installatie die met een 600 mm brede binnenunit als verwarmingssysteem en boiler tot 60 °C kan worden toegepast. Het intelligente en compacte ontwerp van de binnenunit reduceert de benodigde ruimte voor installatie tot wel 70% ten opzichte van een boiler met een daarnaast staande tapwatertank. Tegelijkertijd heeft het de mogelijkheid, zo nodig via convectoren te koelen. Daardoor kan het systeem het hele jaar door worden gebruikt voor eengezinswoningen en appartementen. Naar keuze is een 200 of 260 liter tapwatertank van onderhoudsvrij roestvast staal direct geïntegreerd. Het geheel wordt gecombineerd met een bijbehorend gemodificeerde buitenunit.

Yutaki S Combi

De Yutaki S Combi combineert verwarmen en tapwater in een compacte binnenunit met een kleine opstelruimte. De vermogens van de verschillende modellen variëren in zes stappen tussen een minimaal vermogen van 4,3 kW tot maximaal 17,8 kW (bij een buitentemperatuur van 7 °C/water 30-35 °C). De Yutaki S Combi werkt dankzij de vloeistofinspuiting zelfs bij een buitentemperatuur van maximaal -25 °C. De watertemperatuur kan, afhankelijk van de buitentemperatuur, variëren tussen 20 °C tot 60 °C. Hiermee worden alle onderdelen van een moderne verwarmingsinstallatie op een kleine oppervlakte samengebracht. Er is niet meer dan 733 mm× 600 mm× 1.750 mm ruimte nodig – en dat bij hele goede efficiëntiewaarden. Nieuw is de mogelijkheid om bij een combinatie met zonne-energie, naast de geïntegreerde tapwatertank (uitvoering 200 of 260 l) een extra circuit op zonne-energie voor de 260 liter-tank te bestellen.

Yutaki S Combi met koelfunctie

Met de optionele toepassing van de koelset en de combinatie met fancoil-units is naast de normale verwarming ook koeling in de zomer mogelijk.

Uw voordeel in één oogopslag

             Geïntegreerde tapwatertank (200 of 260 l)

             Met 260 liter-tank ook zonne-energie mogelijk

             Werkt tot -25 °C

             Ruimtebesparend

             Hoogefficiënte pomp voor verwarmingscircuit geïntegreerd

Yutaki S Combi