Nederlands
Overzicht

Onze compacte oplossing is zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw geschikt. De bivalente werking kan uw conventionele verwarmingssysteem direct via een geïntegreerde regeling aansturen en indien nodig automatisch inschakelen. Uiteraard werkt het systeem met de bekende Hitachi-invertertechnologie. Door de toepassing van o.a. vloeistofinspuiting zijn buitentemperaturen van -20 °C tot +40 °C geen probleem.

Yutaki M compacte oplossing
De Yutaki M lucht/water warmtepomp is een compacte oplossing die alleen buiten wordt geïnstalleerd. Dat bespaart ruimte in huis. De unit is uitgerust met de Hitachi invertertechnologie. De watertemperatuur kan, met gebruikmaking van de verschillende opties en afhankelijk van de buitentemperatuur, variëren tussen 20 °C en 60 °C. De Yutaki M wordt direct op het verwarmingscircuit aangesloten. Regelopties zoals bivalente werking, tapwaterverwarming, droging van dekvloer en automatische uitschakeling bij een bepaalde buitentemperatuur zijn geïntegreerd.

Yutaki M met koelfunctie
Met de optionele toepassing van de koelset en de combinatie met fancoil- units is naast de normale verwarming ook koeling in de zomer mogelijk.
 
Uw voordeel in één oogopslag

  •  Uitstekende efficiëntiewaarden
  •  Optioneel koeling
     
  • Werkt bij -25 °C buitentemperatuur
  •  Bivalente verwarming mogelijk
  •  Hoogefficiënte pomp geïntegreerd

Yutaki M