Nederlands
Terug naar producten

Levensgenot begint thuis. Daarom bieden wij u voor het optimale wonen een grote keus aan airconditioners voor een individueel genot. De nieuwste generatie blinkt in veel opzichten uit.

Onze airconditioningsystemen reinigen de lucht gegarandeerd van allerlei schadelijke deeltjes. Daarvoor gebruiken we bijv. beproefde materialen zoals roestvast staal. De oppervlakten blijven voortdurend glad en hard. Ze verouderen niet en worden niet ruw of gebarsten. Deeltjes die schadelijk voor de gezondheid zijn, hechten ook na tientallen jaren van gebruik niet aan het binnenwerk en vinden geen voedingsbodem voor vermenigvuldiging. Hierdoor kunt u de unit heel gemakkelijk schoonmaken en kunt u opgelucht ademhalen.

Specificaties

De premium performance is speciaal voor koudere streken ontwikkeld en beschikt als extra over een warmgasleiding. De unit werkt betrouwbaar tot een buitentemperatuur van -20 °C. Ook bij deze ijzige temperaturen kunt u genieten van het comfort van een warm huis met zuivere en frisse lucht. De nieuwe slanke afstandsbediening geeft u de totale controle over de unit en uw kosten.

De vertrek-thuiskomst-functie zorgt er voor dat de ruimtetemperatuur niet onder 10 °C zakt als u er langere tijd niet bent (bijv. tijdens een vakantie). Zo vermijdt u een te grote afkoeling van de ruimte en vorming van schimmel. De duur van deze functie kan onbeperkt of voor bepaalde tijd worden ingesteld. Gaat u bijvoorbeeld drie weken op vakantie en programmeert u deze functie dus voor 21 dagen, dan keert de installatie na deze periode terug in de "normale" stand die hiervoor was ingesteld.

In onze nieuwste modellen hebben wij het uiterst moderne Hitachi nano-titanium-wasabi luchtfilter geïntroduceerd. Dit filter functioneert aanzienlijk beter op het gebied van verwijdering van geuren en deeltjes en daarnaast tegen bacteriële verontreinigingen door de toepassing van wasabi. Wasabi staat er om bekend antibacterieel te zijn en kiemen door zijn oliën te elimineren. Het wasabi-filter draagt daarmee bij aan een zuivere lucht.

 

Documenten Premium Performance wandunit

Stel uw vraag

Vul uw naam in

Vul een bedrijfsnaam in!

Vul hier een geldig e-mailadres in!

Vul een telefoonnummer in!

Vul een vraag in!

Ongeldige invoer