Trainingen

Trainingen

Wij bieden speciale trainingen voor u compleet op maat gemaakt. U hoeft tijdens deze training niet met een grote groep installateurs rond de tafel te zitten. Bij interesse kunnen wij deze training geheel 1-op-1 aanbieden. Wilt u langskomen met een groep collega’s? Voel u vrij om met een hele afdeling van één bepaald bedrijf te komen want daar hebben wij ook alle ruimte voor. U bent vrij om vragen te stellen.  

Tijdsintensief

Belangrijk voor ons is, dat u zich volledig op uw gemak voelt bij het gebruiken van onze producten. De werking van onze producten valt of staat met de juiste installatie. Wij willen graag dat onze producten goed tot hun recht komen en op volle toeren kunnen presteren. Hiervoor bent u de belangrijkste schakel en daarom stoppen wij graag een hoop tijd en energie in uw training en de samenwerking.

Indeling van de training

Tijdens deze training bieden wij alle benodigde technische training en scholing. Hoe zorgt u voor de meest effectieve installatie? U krijgt de binnenkant van een unit te zien wanneer wij de kappen eraf schroeven. En natuurlijk lopen we ook een rondje door de showroom waar de producten goed te bekijken zijn. 

Showroom

Neem een kijkje in onze Hitachi Showroom, waar u onze producten goed kunt bewonderen. In onze showroom aan de Carneool 400 in Dordrecht, kunt u diverse systemen van dichtbij bekijken.

Wij zijn 5 dagen in de week geopend en staan dan altijd voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze collega's met u meeloopt? Maak dan vooraf even een afspraak.

Maak een afspraak