Over HD

Over HD Klimaatsystemen

Vraagt u zich, met al die nieuwe ontwikkelingen in de installatietechniek, ook regelmatig af: Hoe pak ik dit aan? Hoe verduurzaam ik deze kantoorverdieping? Hoe krijg ik op de beste manier huizen van het gas af? Hoe zorg ik voor een goede koeling van dit datacenter?


We staan in Nederland voor de enorme uitdaging om anders te gaan verwarmen en koelen. Duurzamer, energiezuiniger en met oog voor de gezondheid en het comfort van de gebruikers. Er komen steeds weer nieuwe normen en regels, de oude vertrouwde cv-ketel maakt plaats voor de warmtepomp, het klimatiseren van huizen, winkels, kantoorpanden en industriële gebouwen wordt steeds complexer.

Ontdek onze kracht

Totaalconcept

Er komen veel vragen op u af waar u misschien het antwoord ook (nog) niet op weet. Al die verschillende oplossingen die er zijn helpen daar niet bij. Wat is de beste keuze?

Wij helpen u graag aan een antwoord op al uw vragen over verwarmen en koelen. We zijn exclusief importeur van Hitachi in de Benelux, het merk met onder meer de best geteste warmtepomp. Met onze totaalconcepten hebben we altijd een goede oplossing voor uw vraagstuk. De bewezen kwaliteit van Hitachi geeft u zekerheid voor de lange termijn, ons brede assortiment biedt u één aanspreekpunt voor alles wat u zoekt.

Flexibele organisatie

Ook niet onbelangrijk: we zijn een flexibele organisatie met korte lijnen en we schakelen altijd snel met u mee. U wilt gewoon goed advies, goede ondersteuning en uw spullen krijgen op het moment dat u ze nodig heeft? Daar zorgen we voor, zo simpel is het!

Verzekerd van een goed binnenklimaat

Op het gebied van binnenklimaat heeft Hitachi Cooling & Heating voor alle denkbare toepassingen een oplossing. Denk hierbij aan grootschalige projecten zoals ziekenhuizen, industrie of hotels, maar ook aan warmtepompen bij u thuis of op kantoor.

Laat u overtuigen