Nederlands
Terug naar producten

Levensgenot begint thuis. Daarom bieden wij u voor het optimale wonen een grote keus aan airconditioners voor een individueel genot. De nieuwste generatie blinkt in veel opzichten uit.

Onze airconditioningsystemen reinigen de lucht gegarandeerd van allerlei schadelijke deeltjes. Daarvoor gebruiken we bijv. beproefde materialen zoals roestvast staal. De oppervlakten blijven voortdurend glad en hard. Ze verouderen niet en worden niet ruw of gebarsten. Deeltjes die schadelijk voor de gezondheid zijn, hechten ook na tientallen jaren van gebruik niet aan het binnenwerk en vinden geen voedingsbodem voor vermenigvuldiging. Hierdoor kunt u de unit heel gemakkelijk schoonmaken en kunt u opgelucht ademhalen.

Specificaties

De Premium-serie blinkt uit door een hoger dan gemiddelde mogelijkheid tot energiebesparing. De unit werkt betrouwbaar tot een buitentemperatuur van -20 °C. Dat betekent dat ook bij deze ijzige temperaturen u kunt genieten van het comfort van een warm huis met zuivere en frisse lucht.

Daarnaast biedt het u ook nog innovatieve technologie om de lucht in de ruimte intensief te reinigen en te verbeteren. Gecombineerd met een compact, mooi en bekroond ontwerp, biedt de Premium het hele jaar comfort op het hoogste niveau.

De optie luchtreiniging van onze Premium-binnenunits bestaat uit een automatische filterreiniging, geïoniseerde waterdamp en een RVS-plasma-luchtreiniging. De geïoniseerde waterdamp wordt door de gehele ruimte verspreid en bindt deeltjes en geuren, die dan weer terug komen naar de unit. Tegelijk worden negatieve ionen door twee plasma-elektroden gescheiden. De negatief geladen ionen vangen de deeltjes die zich in de lucht bevinden en transporteren deze naar het RVS-filter met micromaaswijdte. Daar worden ze goed vastgehouden. Zo ondergaat de lucht een grondige reiniging.

De sensor detecteert de huidige positie van iemand. Zowel in de stand verwarmen als koelen kan met de afstandsbediening worden gekozen of de luchtstroom vast, de persoon volgend (bijv. verwarmen) of ontwijkend (bijv. koelen) ingesteld wordt.

 

Documenten Premium Wandunit

Stel uw vraag

Vul uw naam in

Vul een bedrijfsnaam in!

Vul hier een geldig e-mailadres in!

Vul een telefoonnummer in!

Vul een vraag in!

Ongeldige invoer