Nederlands

Op het gebied van binnenklimaat heeft Hitachi Cooling & Heating voor alle denkbare toepassingen een oplossing. Denk hierbij aan grootschalige projecten zoals ziekenhuizen, industrie of hotels, maar ook aan warmtepompen bij u thuis of op kantoor. Hitachi innoveert al meer dan 40 jaar en biedt u de modernste klimaatsystemen. Dankzij deze jarenlange kennis, bent u verzekerd van een goed binnenklimaat in alle comfort. Hitachi verwarmt of koelt geruisloos en zuinig. Ook niet onbelangrijk is de techniek en hoogwaardige materialen die Hitachi gebruikt, deze garandeert u een lange levensduur. Wij bekrachtigen dit met een garantie van minimaal 3 jaar op alle klimaatsystemen. 

eurovent

Als eerste Japanse merk is Hitachi Eurovent gecertificeerd. Het Eurovent Certificaat gaat uit van de hoogste normen en biedt zo een groot vertrouwen in onze producten en een vergelijkingsmogelijkheid met het aanbod in de markt.

             

HD Klimaatsystemen Team

 

Duurzaam

ERP

 

Met een energielabel van minimaal een A op alle klimaatsystemen voldoet Hitachi ruimschoots aan de strenge ErP-richtlijn (Energy Related Products). Hierdoor is een laag energieverbruik gegarandeerd. Wij kunnen met trots zeggen dat alle producten van Hitiachi Cooling & Heating duurzaam zijn. Dit geldt ook voor het CO² neutrale productieproces, waarbij duurzame materialen worden gebruikt.

 

HD Klimaatsystemen is de exclusieve importeur van Hitachi Cooling & Heating in de Benelux

Dankzij de ijzersterke kwaliteit en het duurzame karakter staan wij voor 110% achter de klimaatsystemen van Hitachi. Als exclusief importeur bieden wij toegevoegde waarde door met onze opdrachtgevers te kijken naar passende concepten. Denk hierbij aan uitgebreide ontwerpen, selecties, leiding berekeningen, etc. Onze filosofie hierover is dat wij de coördinerende adviseur en/of installateur op een langdurige manier willen binden aan de uiteindelijke opdrachtgever.

Ons gamma bevat een complete lijn met DX-units, een uitgebreid VRF-pakket, koelmachines, warmtepompen en regeltechniek. Alle apparatuur beschikt over eigen fabricaat compressoren en de beroemde Hitachi regeltechniek.

Bent u opzoek naar een passende oplossing voor uw binnenklimaat? Wij helpen u graag verder.

Tot ziens! 

088-4355400

 

Energie label