Nederlands
Overzicht

De Yutaki S Combi compacte "all-in one" warmtepomp.

De Yutaki S Combi warmtepomp van Hitachi is de oplossing voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Deze "all-in one" compacte installatie met geïntegreede tapwatertank heeft uitstekende prestaties. Hierdoor is de Yutaki S Combi de optimale oplossing voor verwarming. Met één van de beste COP’s op de markt zullen de uitzonderlijke prestaties van de Yutaki S Combi aanzienlijke besparingen opleveren ten opzichte van uw huidige energiefactuur. Het hele jaar door comfort!

 

Yutaki S Combi verwarmen

De Yutaki S Combi combineert verwarmen en tapwater in een compacte binnenunit met een kleine opstelruimte. De vermogens van de verschillende modellen variëren in zes stappen tussen een minimaal vermogen van 4,3 kW tot maximaal 17,8 kW (bij een buitentemperatuur van 7 °C/water 30-35 °C). De Yutaki S Combi werkt dankzij de vloeistofinspuiting zelfs bij een buitentemperatuur van maximaal -25 °C. De watertemperatuur kan, afhankelijk van de buitentemperatuur, variëren tussen 20 °C tot 60 °C. Hiermee worden alle onderdelen van een moderne verwarmingsinstallatie op een kleine oppervlakte samengebracht. Er is niet meer dan 733 mm× 600 mm× 1.750 mm ruimte nodig – en dat bij één van de beste efficiëntiewaarden.

 

Yutaki S Combi koelen

Het intelligente en compacte ontwerp van de binnenunit reduceert de benodigde ruimte voor installatie tot wel 70% ten opzichte van een boiler met een daarnaast staande tapwatertank. Met de optionele toepassing van de koelset en in combinatie met fancoil-units is naast de normale verwarming ook koeling in de zomer mogelijk. Zo nodig via convectoren om de ruimte optimal te koelen. Daardoor kan het systeem het hele jaar door worden gebruikt voor eengezinswoningen en appartementen. Naar keuze is een 200 of 260 liter tapwatertank van onderhoudsvrij roestvast staal direct geïntegreerd. Het geheel wordt gecombineerd met een bijbehorend gemodificeerde buitenunit.

 

Gecontroleerde kwaliteitsverklaring

Alle Yutaki S Combi warmtepompen van Hitachi worden afgeleverd met een onafhankelijke gecontroleerde kwaliteitsverklaring, zoals geregistreerd in de database van www.bcrg.nl. Een groot voordeel van deze kwaliteitsverklaring is een verbetering op de energieprestatie (EPC) berekening van uw onroerend goed en het aanvragen van de ISDE subsidie op de installatie. 

Alle fabrikanten geven de prestaties aan van hun warmtepompen, maar met deze verklaring bent u verzekerd van het feit dat de opgegeven waarden ook daadwerkelijk behaald worden. 

Met het behalen van het Kiwa certificaat wordt nogmaals bevestigd dat de Yutaki S Combi warmtepompen aan de hoge eisen voldoen voor de Nederlandse markt. Hierdoor wordt mede vastgesteld dat de Yutaki S Combi warmtepompen 1 van de beste op de markt zijn qua rendement (COP). De hoge COP van 5,25 komt tot zijn recht bij de berekening van het EPC voor nieuwbouw en utiliteitsbouw. Mede door een A+++ energielabel kan een besparing van 40% worden behaalt op het EPC

 

Uw voordeel:

Comfort en efficiëntie

  • Een van de beste COP’s op de markt
  • Geïntegreed warm sanitair water
  • Het hele jaar door comfort
  • De Yutaki S Combi is in staat om water te verwarmen tot 60 °C afhankelijk van de buitentemperatuur. Hij verzekert u van comfort zelfs bij extreem lage buitentemperaturen.
  • Complete regeling: Mogelijkheid om als monovalent of bivalent systeem te gebruiken. 
  • Gecontroleerde kwaliteitsverklaring voor de gehele Yutaki S Combi line-up
  • ISDE subsidie