Nederlands
Overzicht

De compacte buiten opstelling voor sanitair warm water.

Onze compacte oplossing is zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw geschikt. De bivalente werking kan uw conventionele verwarmingssysteem direct via een geïntegreerde regeling aansturen en indien nodig automatisch inschakelen. Uiteraard werkt het systeem met de bekende Hitachi-invertertechnologie. Door de toepassing van o.a. vloeistofinspuiting zijn buitentemperaturen van -20 °C tot +40 °C geen probleem.

 

Yutaki M compacte oplossing

De Yutaki M lucht/water warmtepomp is een compacte oplossing die alleen buiten wordt geïnstalleerd. Dat bespaart ruimte in huis. De unit is uitgerust met de Hitachi invertertechnologie. De watertemperatuur kan, met gebruikmaking van de verschillende opties en afhankelijk van de buitentemperatuur, variëren tussen 20 °C en 60 °C. De Yutaki M wordt direct op het verwarmingscircuit aangesloten. Regelopties zoals bivalente werking, tapwaterverwarming, droging van dekvloer en automatische uitschakeling bij een bepaalde buitentemperatuur zijn geïntegreerd.

 

Yutaki M met koelfunctie

Met de optionele toepassing van de koelset en de combinatie met fancoil- units is naast de normale verwarming ook koeling in de zomer mogelijk.

De Yutaki M lucht/water monoblok warmtepomp is de ideale oplossing voor verwarming en sanitair warm water productie. De Yutaki M kan net als een ketel diversen verwarmingssystemen voeden: radiatoren, vloerverwarming, ventilator-convectoren, etc. Met één van de beste COP's op de markt en gegarandeerde verwarmong tot -20 °C  buitentemperatuur is de Yutaki M de keuze voor een economische duurzame oplossing.

 

Gecontroleerde kwaliteitsverklaring

Alle Yutaki M warmtepompen van Hitachi worden afgeleverd met een onafhankelijke gecontroleerde kwaliteitsverklaring, zoals geregistreerd in de database van www.bcrg.nl. Een groot voordeel van deze kwaliteitsverklaring is een verbetering op de energieprestatie (EPC) berekening van uw onroerend goed. 

Alle fabrikanten geven de prestaties aan van hun warmtepompen, maar met deze verklaring bent u verzekerd van het feit dat de opgegeven waarden ook daadwerkelijk behaald worden. 

Met het behalen van het Kiwa certificaat wordt nogmaals bevestigd dat de Yutaki M warmtepompen aan de hoge eisen voldoen voor de Nederlandse markt. Hierdoor wordt mede vastgesteld dat de Yutaki M warmtepompen 1 van de beste op de markt zijn qua rendement (COP). De hoge COP van 5 komt tot zijn recht bij de berekening van het EPC voor nieuwbouw en utiliteitsbouw. Mede door een A+++ energielabel kan een besparing van 40% worden behaalt op het EPC. 

 

Uw voordeel:

  • Eén van de beste COP’s op de markt
  • De keuze voor een economische en duurzame oplossing
  • Een gecontroleerd kwaliteitsverklaring voor de gehele line-up
  • ISDE Subsidie
  • Eén van de meest uitgebreide gamma’s op de markt, beschikbaar van 7 tot 14 kW, 230 * 400 volt
  • Het hele jaar door comfort en gegarandeerd verwarming tot -20 °C buitentemperatuur alleen door middel van warmtepomp