Consument

Welkom bij HD Klimaatsystemen

HD Klimaatsystemen is de exclusieve importeur van Hitachi airco systemen en warmtepompen in de Benelux. Wij leveren onze producten aan installateurs en zijn trots om onze klanten te voorzien van hoogwaardige kwaliteit producten en uitstekende service.

Wij begrijpen dat u als consument geïnteresseerd bent in onze producten en daarom hebben we deze pagina voor u gemaakt. Hoewel wij ons richten op installateurs, willen we u als consument ook graag informeren over de voordelen van onze producten. Onze Hitachi warmtepompen zijn niet alleen zeer energiezuinig, maar ook duurzaam en innovatief. Met een warmtepomp van Hitachi kunt u flink besparen op uw energierekening. Uw terugverdientijd behoort tot de laagste in de markt.

Interesse of meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u meer informatie? Wij verwijzen u graag door naar onze website www.hitachiwarmtepompen.nl. Hier vindt u meer informatie over onze producten en kunt u terecht voor advies en het aanvragen van een offerte. Wij koppelen u dan direct aan een betrouwbare installateur bij u in de buurt.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als klant van HD Klimaatsystemen!

Bezoek onze consumentenwebsite

Starten met besparen op uw gasrekening?

Wilt u duurzaam verwarmen zonder gas? Energieneutraal met 0 op de meter? Dan wordt het tijd om een hybride warmtepomp aan te schaffen. Bespaar op de energiekosten en reduceer CO2 uitstoot.

Bereken uw voordeel