Nederlands
Terug naar producten

Zeer efficiënt en veelzijdig.

Onze VRF-systemen werken zuinig en op het hoogste niveau. Daarbij krijgt u een prima prijs-/prestatieverhouding. Zo bespaart u kosten voor, tijdens en na de installatie. Tegelijkertijd heeft u de keuze uit de vele vermogens en de flexibiliteit van de SystemFree-binnenunits. Dat is goed voor u en uw klanten!

Met onze FSXN(1E)- en FSXNH-serie kunt u met een unit kiezen uit: wilt u een 2-pijps warmtepompsysteem of een 3-pijps warmteterugwinningssysteem? Beide systemen zijn met dezelfde module buitenunit mogelijk. Voor het 3-pijps systeem moet alleen nog de omschakelkast worden geïnstalleerd.

Specificaties

Alle binnenunits die op deze box zijn aangesloten werken op dezelfde wijze. De unit moet niet in een geluidsgevoelige zone worden gemonteerd.

  • De buitenunit A moet als eerste worden geplaatst (het dichtst bij de binnenunits), B als tweede en C als derde. Bovendien moet er afschot zijn tussen de aanzuigleiding tussen de buitenunits en de eerste verdeler. Als de buitenunits meer dan 2 m van elkaar zijn verwijderd, moet tussen de buitenunits een bochtstuk (hoogte 200 mm) in de aanzuigleiding worden opgenomen. Alle verdere aanwijzingen in de installatiehandleiding moeten in acht worden genomen.

Documenten SetFree Verdeelbox 3-pijps FSXN(H)

Stel uw vraag

Vul uw naam in

Vul een bedrijfsnaam in!

Vul hier een geldig e-mailadres in!

Vul een telefoonnummer in!

Vul een vraag in!

Ongeldige invoer