airCloud Alarm Code, de nieuwe toepassing van Hitachi voor diagnose van alarmcodes

airCloud Alarm Code is speciaal ontworpen als een applicatie om installatie- en onderhoudstechniek snel en doeltreffend inzicht te verschaffen in foutcodes op geĆÆnstalleerde Hitachi apparatuur voor koeling en verwarming.

Deze gebruiksvriendelijke progressieve webapplicatie is ontwikkeld in Europa en markeert een volgende stap in het streven van het merk naar uitmuntende service.

Efficiënte oplossingen in minder tijd

Als wereldwijde fabrikant van airconditioningapparatuur heeft Johnson Controls - Hitachi Air Conditioning een uniek instrument gecreƫerd voor haar service- en installatietechniek. Deze tool vergemakkelijkt de diagnose en oplossing van foutcodes die kunnen optreden bij Hitachi Cooling & Heating producten. Soufian Abderrahman, European Customer Service Manager bij Johnson Controls - Hitachi, benadrukt: "Het is een tijdbesparend hulpmiddel dat bijdraagt aan het leveren van hoogwaardige service aan onze klanten."

airCloud Alarm Code is een initiatief van het Europese klantenserviceteam, ontwikkeld door het Europese IT-team en gebaseerd op de innovatieve Progressive Web App-technologie. Het enkelvoudig downloaden van de webapplicatie via de browser volstaat. Dankzij deze technologie is handmatige updates niet nodig, aangezien de inhoud automatisch wordt bijgewerkt bij elke inlogpoging van de gebruiker.

Een bijkomend voordeel van het gebruik van deze tool is dat het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht het apparaat (mobiel, tablet, pc) en het besturingssysteem (Windows, MAC, enz.), aangezien het toegankelijk is via de browser of door de applicatie hier te downloaden.

Een gebruiksvriendelijk, praktisch en uiterst uitgebreid hulpmiddel

airCloud Alarm Code is beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans. Het is een zeer handige tool voor het technische team, waardoor ze met slechts enkele stappen snel en eenvoudig toegang hebben tot de juiste diagnose. Voor elke alarmcode is er een uitgebreide beschrijving beschikbaar die kan worden gedeeld en zelfs gedownload in PDF-formaat, met alle benodigde informatie. De geselecteerde taal bepaalt welke informatie van het platform wordt geladen, afhankelijk van het productassortiment in het betreffende land. Het ontwerp van het platform sluit aan bij het imago van Hitachi Cooling & Heating, wat gemakkelijk herkenbaar is voor klanten en in lijn is met andere online tools van het merk.

Tot slot biedt deze tool extra functies, waaronder snelle toegang tot Hi-Parts, het platform voor reserveonderdelen van Hitachi Cooling & Heating, en toegang tot "The Solvers" video's, die praktische voorbeelden geven van het oplossen van foutcodes.

Ga naar airCloud Alarm Code

Verzekerd van een goed binnenklimaat

Op het gebied van binnenklimaat heeft Hitachi Cooling & Heating voor alle denkbare toepassingen een oplossing. Denk hierbij aan grootschalige projecten zoals ziekenhuizen, industrie of hotels, maar ook aan warmtepompen bij u thuis of op kantoor.

Laat u overtuigen