NIEUW: Multi Yutampo R32

door Nico Nesselaar (Divisiemanager)

n.nesselaar@hdkl.nl

LinkedIn

Als eerste leverancier lanceert Hitachi de Multi Yutampo R32. Dit is het eerste multi-splitsysteem op de markt dat met gebruik van een enkele buitenunit koeling, verwarming en warmtapwater levert.

Het systeem combineert airconditioning voor koeling en verwarming en een warmwatertank voor de productie van warmtapwater.

Dit systeem is onder andere geschikt voor nieuwbouw met een hoge vraag naar energie-efficiëntie, maar ook voor renovatie, vakantiewoning, hotels en sport- en recreatiecentra is dit systeem uitermate geschikt.

Deze oplossing geeft u de mogelijkheid om zonder vloerverwarming ruimtes te verwarmen en te koelen met reguliere airco binnendelen en tegelijk tapwater op te warmen. Maximaal 4 binnendelen kunnen aan een buitendeel worden gekoppeld.

De capaciteiten zijn er van 6,8kW tot 11,5kW en hebben allen een SCOP van 4.3 of hoger.

Diverse modellen binnendelen zijn beschikbaar:

  • Standaard wandmodel (cap. 1,5 – 6kW)
  • Design wand- en vloermodel (cap. 1,5 – 5kW)
  • Cassette model (cap. 2,5 – 6,5kW)
  • Kanaal model (cap. 1,8 – 6.5kW)

De budgetvriendelijke Multi Yutampo R32-oplossing is makkelijk en flexibel te installeren dankzij het gebruik van koelleidingen. Daarnaast kan de tank in kleinere ruimtes worden geïnstalleerd door de compacte afmetingen.

Optioneel is een koppeling van alle binnendelen op WiFi mogelijk en eventueel integreerbaar in Somfy Home Domotica.

De Multi Yutampo R32 komt in aanmerking voor de ISDE-subsidie.

Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden van deze oplossing of bel naar HD Klimaatsystemen, 088 – 43 55 450.

Verzekerd van een goed binnenklimaat

Op het gebied van binnenklimaat heeft Hitachi Cooling & Heating voor alle denkbare toepassingen een oplossing. Denk hierbij aan grootschalige projecten zoals ziekenhuizen, industrie of hotels, maar ook aan warmtepompen bij u thuis of op kantoor.

Laat u overtuigen