HD Klimaatsystemen wint de Open Globe Award voor "Outstanding sales excellence"

We zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat HD Klimaatsystemen de prestigieuze Open Globe Award heeft gewonnen voor uitmuntende verkoopprestaties. Deze onderscheiding erkent niet alleen onze toewijding aan klanttevredenheid, maar ook ons vermogen om te concurreren in elke uitdaging en de discipline en wilskracht om te winnen.

Als ontvanger van de Open Globe Award hebben we bewezen dat we standvastig zijn in onze toewijding aan de klant. We hebben aangetoond dat we kunnen concurreren met elke uitdager in welke situatie dan ook. Onze uitstekende verkoopprestaties plaatsen ons onder de besten van het beste. Deze prestatie plaatst ons tussen de top performers van de verkoopafdeling in het boekjaar 2023.

Open Globe Award

Toewijding aan de Klant

Bij HD Klimaatsystemen geloven we in het leveren van niet alleen producten van topkwaliteit, maar ook in het bieden van een uitmuntende service aan onze klanten. Het winnen van de Open Globe Award is een erkenning van onze voortdurende inspanningen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Competitief Vermogen

In een steeds veranderende markt is het vermogen om te concurreren cruciaal. HD Klimaatsystemen heeft bewezen dat we niet alleen kunnen overleven, maar ook kunnen gedijen in uitdagende omstandigheden. Onze toewijding aan innovatie en kwaliteit heeft ons geholpen om onze concurrenten voor te blijven en de Open Globe Award te verdienen.

Disciplinair Succes

Het winnen van de Open Globe Award getuigt van onze discipline en vastberadenheid. Het is het resultaat van hard werken, toewijding en de wil om constant te streven naar uitmuntendheid. Deze eigenschappen zijn diepgeworteld in onze bedrijfscultuur en we zijn vastbesloten om ze te handhaven terwijl we blijven groeien en succesvol blijven.

Open Globe Award

Top Performers in Verkoop

Onze uitstekende verkoopprestaties hebben ons in de voorhoede geplaatst van de verkoopafdeling voor het boekjaar 2023. Deze erkenning motiveert ons om te blijven excelleren en te streven naar nieuwe hoogten in de komende jaren.

We willen onze dank uitspreken aan ons toegewijde team en onze gewaardeerde klanten. Zonder hun voortdurende steun en vertrouwen zou deze prestatie niet mogelijk zijn geweest.

Bij HD Klimaatsystemen zijn we vastbesloten om onze positie als marktleider te handhaven en te blijven streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. De Open Globe Award is niet alleen een beloning voor het verleden, maar ook een inspiratie voor de toekomst.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes!

Verzekerd van een goed binnenklimaat

Op het gebied van binnenklimaat heeft Hitachi Cooling & Heating voor alle denkbare toepassingen een oplossing. Denk hierbij aan grootschalige projecten zoals ziekenhuizen, industrie of hotels, maar ook aan warmtepompen bij u thuis of op kantoor.

Laat u overtuigen