Nederlands
Overzicht
13-09-2017

Speciaal voor de installateur heeft Hitachi een video gemaakt.

Onderaan deze pagina vindt u de video. Deze video is natuurlijk ook te bekijken door de uiteindelijke gebruiker van de warmtepomp, zoals particulieren of zakelijke gebruikers tot 800m². Maar dankzij meerdere technische voordelen van de Yutaki warmtepomp van Hitachi is deze video met name geschikt voor de installateur.

Yutaki is de naam van de warmtepompen range van Hitachi en is beschikbaar in meerdere varianten. Voorbeelden zijn zowel laag als hoog temperatuur (dus ook geschikt voor oudere woningen met traditioneel afgifte systeem en beperkte isolatie), met of zonder ingebouwd buffervat, aansluitmogelijkheid op zonne-energie en in meerdere capaciteiten.

In deze video wordt duidelijk dat de warmtepompen van Hitachi zich op meerdere vlakken onderscheiden.

Met een COP die kan oplopen tot 5.25, heeft Hitachi een van de zuinigste warmtepompen in de markt en heeft vanzelfsprekend een A+++ label. Dit in combinatie met een laag geluidsniveau, maakt de Yutaki range tot een interessant aanbod.

De Yutaki warmtepompen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk aangesloten kunnen worden op de CV installatie. Dit is een voordeel tijdens het installeren, maar ook tijdens het onderhoud of bij een eventuele uitbreiding. Hetzelfde geldt voor het inwendige van de Hitachi Yutaki warmtepomp, dat zo is ontworpen dat je makkelijk bij alle componenten kunt.

De bediening gaat met een display, dat tevens de thermostaat is. Dit display is te bedienen vanaf de warmtepomp, maar de display is ook bedraad op te hangen op een gewenste locatie. Ook ontvangt de Yutaki wifi signalen, waardoor elk gewenst draadloos type thermostaat, mobiele devices of home domotica systeem aan de Hitachi warmtepomp te koppelen is. Op het display zijn de prestaties bij te houden van de warmtepomp.

Heeft u vragen over de warmtepompen van Hitachi, neem dan contact met ons op!