Nederlands
Overzicht
30-10-2018

De Set Free Sigma geeft nieuwe ontwerpmogelijkheden.

 
Met de Set Free Sigma creëert Hitachi de mogelijkheid om de binnendelen en buitendelen los van elkaar te combineren. Hierdoor ontstaat er een grote vrijheid in het ontwerp van de installatie. Cassette, wand, vloer, duct en console units kunnen met elkaar worden geselecteerd waardoor er een unieke installatie ontstaat die heel efficiënt is in gebruik maar ook heel efficiënt kan worden toegepast aan het gebouw en de ruimtes.
 
Daarnaast zijn de units vernieuwd en verbeterd. Zo is het ontwerp veranderd. De nieuwe units zijn compacter. De afmetingen in de range zijn 27% kleiner dan de vorige serie en het gewicht is gemiddeld met 32% afgenomen. Het voordeel hiervan is dat het transport gemakkelijker gaat en de units met de lift vervoerd kunnen worden. Geen kraan meer nodig. 
 
Set Free Sigma kan worden opgesplitst in 2 line-ups. De standaard line-up. Van 8HP tot en met 24HP. Daarnaast heb je de High Efficiency line-up, van 5HP tot 18HP. Daarbij hebben de units een grote werkruimte van -10°C tot 52°C in koelmodus en -20°C tot 35°C in verwarmingsmodus. De volledige range van CH-verdeelboxen zijn toe te passen op de Set Free Sigma waardoor gelijktijdig koelen en verwarmen mogelijk is.
 
Ook is het ontwerp anders geworden. Door 2 fan bladen te gebruiken in plaats van 1 grotere is er een vergroting van 40% gerealiseerd in de luchtstroom. Daarnaast zijn er ook 3 stappen voor statische luchtdruk, namelijk: 30Pa, 60Pa en 80Pa. Door de grote statische luchtdruk is er meer mogelijkheden om het buitendeel binnen te installeren.
 
Door het kunnen combineren van binnen en buitendelen is er 1 besturingsregeling nodig. Hierdoor is het systeem makkelijker in bedrijf te stellen en is het doen van service aan de installatie vereenvoudigd.
 
Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden.
 

folder SetFree VRF 2- en 3-pijps FSXN1E

Documenten VRF Oplossing van Hitachi