Nederlands
Overzicht
03-10-2018

De Vakbeurs Energie in de Brabanthallen. Bent u er ook bij?

Ook dit jaar is de vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens de Vakbeurs Energie staat energiebesparing centraal. Hierbij komt het gasloos verwarmen regelmatig aan bod. Daarom is de Vakbeurs Energie op 9 t/m 11 oktober “the place to be” voor duurzaam verwarmen van woningen en utiliteit.

HD Klimaatsystemen is dit jaar aanwezig in samenwerking met Klimaatexpert.com. Gezamenlijk informeren wij particulieren en bedrijven over de mogelijkheden van een warmtepomp. Bezoek de Klimaatexpert.com stand in hal 3 standnummer F037.

Schermafdruk 2018 09 25 20 40 56

Op de Vakbeurs Energie waar energiebesparing en minder CO2 uitstoten centraal staat komt het gasloos wonen geregeld aan bod. Maar hoe wordt gasloos verwarmen gerealiseerd? Vooral nu de gaskraan door de overheid steeds verder wordt dicht gedraaid. Het antwoordt. Door middel van een warmtepomp. Op de stand staan experts op gebied van warmtepompen om elk gebouw te verwarmen of te koelen.

Geïnteresseerd in een warmtepomp of de werking ervan? Neem een kijkje op de stand van Klimaatexpert.com waar een werkende Yutaki warmtepomp aanwezig is.

Rimme van der Ree, directeur van KlimaatExpert.com, zal op alle dagen (10.30 - 11.00u, Theater Binnenklimaat) in een presentatie uitleggen wat een warmtepomp nu eigenlijk is en wat het oplevert. Daarbij is gedacht aan alle parameters, zodat u objectief geïnformeerd wordt. Wilt u daarnaast graag persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom op de stand van Klimaatexpert F037 in hal 3.

1533889597