Toon alle projecten

Horti Innovations

Nieuwbouw bedrijfshal

Horti Innovations is een innovatief bedrijf dat zich primair richt op het ontwikkelen en verkopen van producten voor de tuinbouwsector.

Aangezien hun oude bedrijfspand te klein was geworden hebben ze in 2020 een nieuwe bedrijfshal laten bouwen. Dit uit 2 verdiepingen bestaande gebouw is volledig uitgerust met een klimaatsysteem van Hitachi. Op de begane grond bevindt zich de bedrijfshal, op de eerste verdieping zijn kantoren gebouwd.

Om de vloeren van de bedrijfshal én kantoren te verwarmen is gekozen voor Yutaki S warmtepompen. De hal en kantoren zijn opgedeeld in meerdere zones met ieder hun eigen warmtepomp die de vloeren in alle gedeeltes verwarmen.

Voor de kantoorruimtes is ook gebruik gemaakt van een VRF-systeem in combinatie met meerdere single en multi split systemen. Dit draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat.

Het project is uitgevoerd door i-Climate uit Herveld en is eind 2020 opgeleverd.

 

 

 

Project specificaties
Locatie
Den Hoorn
Toepassing
Utiliteit

Stel een vraag over dit project

Verzekerd van een goed binnenklimaat

Op het gebied van binnenklimaat heeft Hitachi Cooling & Heating voor alle denkbare toepassingen een oplossing. Denk hierbij aan grootschalige projecten zoals ziekenhuizen, industrie of hotels, maar ook aan warmtepompen bij u thuis of op kantoor.

Laat u overtuigen