Nederlands

Yutaki warmtepompen; de nieuwste generatie verwarmingssytemen voor thuis en op kantoor.

Zes goede redenen voor een Yutaki warmtepomp

  • Doordacht: Verminder de investeringskosten met onze compacte units. Met onze geïntegreerde boiler wordt daarnaast de benodigde opstelruimte sterk verkleind.
  • Veelzijdig: Onze Yutaki warmtepompen zijn beschikbaar in een grote reeks modellen met verschillende vermogens. Daardoor kunnen wij voor elke verwarmingsvraag het passende product leveren. Met behulp van convectoren kan als optie ook gekoeld resp. verwarmd worden. De Yutaki werkt probleemloos tot een buitentemperatuur van -25 graden celcius.
  • Onderhoudsvriendelijk: Alle belangrijke onderdelen in onze binnenunits zijn gemakkelijk toegankelijk. Dat bespaart tijd bij de montage en het onderhoud.
  • Efficiënt: De Yutaki warmtepomp gebruikt de modernste en meest efficiënte technieken: voldoet aan de ErP en met de beste verbruikscijfers in de markt op dit moment kunt u bij gebruik van zonne-energie nog eens 75% besparen op uw verwarmingskosten. Stijgende verwarmingskosten behoren tot het verleden.
  • Toekomstgericht: Via de aanbieder van Smart Home oplossingen Somfy of onze eigen wifi-besturing Hi-Kumo kan de Yutaki ook met een PC, tablet of smartphone worden bestuurd. De warmtepomp kan naadloos worden geïntegreerd in de woningautomatisering met de door de gebruiker gedefinieerde scenario's en actuele gegevens over de werking en het stroomverbruik. Zo kan ook op afstand de exacte ruimtetemperatuur worden ingesteld die u wenst. Gemakkelijk en nauwkeurig.
  • Geavanceerd: De nieuwste LCD Bediening biedt een compleet overzicht van verschillende gegevens van de Yutaki. Zo kunt u alles in de gaten houden.

 Yutaki

 

Get your Yutaki schematic!

Hitachi heeft voor installateurs een online selectieprogramma gelanceerd voor de Hitachi Yutaki warmtepompen welke door middel van een wizard te gebruiken is via de volgende website http://www.yutaki-applications.com/en/liste-schemas

Door het beantwoorden van een aantal vragen kun je meer dan 60 schema's downloaden die bestaan uit:  

  1. 1. Hydraulische schema van het ontwerp 
  2. 2. Informatie omtrent benodigde accessoires 
  3. 3. Informatie omtrent de aan te sluiten elektrische aansluitingen

 Altijd de juiste informatie online bij je op je smartphone of tablet!

 

Yutaki Brochure

Bekijk hier digitaal onze brochure:

2018_Brochure_Yutaki.pdf

Liever een papieren exemplaar?

Brochures Hitachi

Neem contact op met een van onze adviseurs 088-4355400