Nederlands

Yutaki warmtepompen; de nieuwste generatie verwarmingssytemen voor thuis en op kantoor.

Zes goede redenen voor een Yutaki warmtepomp

 • Doordacht: Verminder de investeringskosten met onze compacte units. Met onze geïntegreerde boiler wordt daarnaast de benodigde opstelruimte sterk verkleind.
 • Veelzijdig: Onze Yutaki warmtepompen zijn beschikbaar in een grote reeks modellen met verschillende vermogens. Daardoor kunnen wij voor elke verwarmingsvraag het passende product leveren. Met behulp van convectoren kan als optie ook gekoeld resp. verwarmd worden. De Yutaki werkt probleemloos tot een buitentemperatuur van -25 graden celcius.
 • Onderhoudsvriendelijk: Alle belangrijke onderdelen in onze binnenunits zijn gemakkelijk toegankelijk. Dat bespaart tijd bij de montage en het onderhoud.
 • Efficiënt: De Yutaki warmtepomp gebruikt de modernste en meest efficiënte technieken: voldoet aan de ErP en met de beste verbruikscijfers in de markt op dit moment kunt u bij gebruik van zonne-energie nog eens 75% besparen op uw verwarmingskosten. Stijgende verwarmingskosten behoren tot het verleden.
 • Toekomstgericht: Via de aanbieder van Smart Home oplossingen Somfy of onze eigen wifi-besturing Hi-Kumo kan de Yutaki ook met een PC, tablet of smartphone worden bestuurd. De warmtepomp kan naadloos worden geïntegreerd in de woningautomatisering met de door de gebruiker gedefinieerde scenario's en actuele gegevens over de werking en het stroomverbruik. Zo kan ook op afstand de exacte ruimtetemperatuur worden ingesteld die u wenst. Gemakkelijk en nauwkeurig.
 • Geavanceerd: De nieuwste LCD Bediening biedt een compleet overzicht van verschillende gegevens van de Yutaki. Zo kunt u alles in de gaten houden.

 

Gecontroleerde kwaliteitsverklaring

Alle Yutaki warmtepompen van Hitachi worden afgeleverd met een onafhankelijke gecontroleerde kwaliteitsverklaring, zoals geregistreerd in de database van www.bcrg.nl. Een groot voordeel van deze kwaliteitsverklaring is een verbetering op de energieprestatie (EPC) berekening van uw onroerend goed. 
 
Alle fabrikanten geven de prestaties aan van hun warmtepompen, maar met deze verklaring bent u verzekerd van het feit dat de opgegeven waarden ook daadwerkelijk behaald worden.
 
 

Yutaki warmtepomp Kiwa gecertificeerd

Met het behalen van het Kiwa certificaat wordt bevestigd dat de Yutaki warmtepompen aan de hoge eisen voldoen voor de Nederlandse markt. Hierdoor wordt mede vastgesteld dat de Yutaki warmtepompen 1 van de beste op de markt zijn qua rendement (COP). De hoge COP van 5,25 komt tot zijn recht bij de berekening van het EPC voor nieuwbouw en utiliteitsbouw. Mede door een A+++ energielabel kan een besparing van 40% worden behaalt op het EPC. 
 
 

ISDE Subsidie

Om in aanmerking te komen voor subsidie moeten alle warmtepompen en warm waterboilers worden onderzocht door Europse certificeringsinstanties. De warmtepompen van Hitachi voldoen naast de hoge eisen van Kiwa ook aan de volgende kwaliteitslabels:
 • Eurovent
 • Keymark
 • NF PAC
Door het voldoen aan de hoge eisen van deze kwaliteitslabels vallen alle warmtepompen van Hitachi onder de ISDE subsidie regeling. Per 1 januari 2016 is de ISDE beschikbaar gesteld. Deze investeringssubsidie duurzame energie voor particulieren en zakelijke gebruikers is voor kleinschalige installatie voor de productie van hernieuwbare energie. Wilt u weten hoeveel subsidie u kunt krijgen voor de Yutaki warmtepompen? Vraag het onze adviseurs.
 
Visual Yutaki

 

Get your Yutaki schematic!

Hitachie heeft voor installateurs een online selectieprogramma gelanceerd voor de Hitachi Yutaki warmtepompen. Welke door middel van een wizard te gebruiken is via de volgende website http://www.yutaki-applications.com/en/liste-schemas
 
Door het beantwoorden van een aantal vragen kan je meer dan 60 schema's downloaden die bestaan uit:
 1. 1. Hydraulische schema van het ontwerp 
 2. 2. Informatie omtrent benodigde accessoires 
 3. 3. Informatie omtrent de aan te sluiten elektrische aansluitingen

 Altijd de juiste informatie online bij je op je smartphone of tablet!

 

Yutaki Brochure

Bekijk hier digitaal onze brochure:

Yutaki_2019_NL_Brochure.pdf

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met één van onze adviseurs 088-4355400