Nederlands
Terug naar producten

Levensgenot begint thuis. Daarom bieden wij u voor het optimale wonen een grote keus aan airconditioners voor een individueel genot. De nieuwste generatie blinkt in veel opzichten uit.

Onze airconditioningsystemen reinigen de lucht gegarandeerd van allerlei schadelijke deeltjes. Daarvoor gebruiken we bijv. beproefde materialen zoals roestvast staal. De oppervlakten blijven voortdurend glad en hard. Ze verouderen niet en worden niet ruw of gebarsten. Deeltjes die schadelijk voor de gezondheid zijn, hechten ook na tientallen jaren van gebruik niet aan het binnenwerk en vinden geen voedingsbodem voor vermenigvuldiging. Hierdoor kunt u de unit heel gemakkelijk schoonmaken en kunt u opgelucht ademhalen.

Specificaties

De kanaalunit biedt dankzij de variabele luchtaanzuiging een bijna onzichtbare airconditioning van uw woonruimten. Het compacte ontwerp maakt een veelvoud van gevarieerde installaties mogelijk. Het kan worden gebruikt tot een buitentemperatuur van -15 °C.

De kanaalunit Standaard hoge druk heeft een maximum hoogte van 270 mm en kan zonder veel moeite worden ingebouwd. De vergrote statische druk en de daardoor krachtigere units bieden extra toepassingsmogelijkheden en maken langere luchtkanalen mogelijk.

Uitrusting:

  • luchtfilter
  • condenswaterpomp

Nieuwe speciale functies:

  • nieuwe inschakeling na spanningsuitval in- en uitschakelbaar
  • externe in-/standbyschakeling bijv. voor kaartlezer, deurcontact
  • begrenzing van de stand tot alleen koelen / alleen verwarmen
  • alternatieve keuze frequentie voor de afstandsbediening

 

Documenten Kanaalunit

Specificatieblad

Kanaalunit ( 956.1 KB )

Stel uw vraag

Vul uw naam in

Vul een bedrijfsnaam in!

Vul hier een geldig e-mailadres in!

Vul een telefoonnummer in!

Vul een vraag in!

Ongeldige invoer