Nederlands
Overzicht
05-02-2019

Gecontroleerde kwaliteitsverklaring

De kwaliteit waar Hitachi voor staat is vastgelegd door de gecontroleerde kwaliteitsverklaringen voor de Yutaki lucht/water warmtepompen. Alle fabrikanten geven de prestatie weer van hun warmtepompen. Maar met deze gecontroleerde kwaliteitsverklaring bent u verzekerd van het feit dat de opgegeven waarden van de Yutaki warmtepompen ook daadwerkelijk behaald worden.

Op de Bouwbeurs in Utrecht was de overhandiging van de gecontrleerde kwaliteitsverklaring van Kiwa aan HD Klimaatsystemen. Hierdoor worden de Yutaki lucht/water warmtepompen van Hitachi afgeleverd met een onafhankelijke gecontroleerde kwaliteitsverklaring. De verklaringen zijn geregistreerd in de database van www.bcrg.nl. Een groot voordeel van de gecontroleerde kwaliteitsverklaring is een verbetering op de energieprestatie (EPC) berekening van uw onroerend goed.

 

Uw voordeel

Met het behalen van de gecontroleerde kwaliteitsverklaringen wordt bevestigd dat de Yutaki lucht/water warmtepompen aan de hoge eisen voldoen voor de Nederlandse markt. Hierdoor wordt mede vastgesteld dat de Yutaki warmtepompen 1 van de beste op de markt zijn qua rendement (COP). De hoge COP van 5,25 komt tot zijn recht bij de berekening van het EPC voor nieuwbouw en utiliteitsbouw. Mede door een A+++ energielabel kan een besparing van 40% worden behaalt op het EPC. Door de kwaliteitsverklaringen bent u er van verzekerd dat de Yutaki lucht/water warmtepompen een rendement van 5,25 behalen.

De Yutaki lucht/water warmtepompen behalen deze hoge rendementen door het optimaal af te stemmen van de warmte wisselaars en de compressoren per model. In combinatie met de slimme elektronica in de Yutaki warmtepompen, worden deze hoge rendementen werkelijkheid.

WIlt u ook het hele jaar comfort of heeft u vragen? Neem contact op met onze adviseurs.