Nederlands
Overzicht
13-10-2017

De grootste start-up van Nederland zit er dankzij een Hitachi warmtepomp warmpjes bij.

In 2015 moest Vroom & Dreesman helaas het veld ruimen in verband met een faillissement. Ze lieten een mooie historie achter van een groot Nederlands merk, dat jammer genoeg te laat was met een nieuw aansprekend concept. Wat ze ook achterlieten waren tientallen grote winkelpanden door heel Nederland, vaak statige panden met veel allure en op AA locaties.

Hudson Bay is een winkelketen uit Canada. Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen, hebben zij een groot deel van voormalige winkels van V&D in gebruik genomen. Deze warenhuizen zijn van binnen compleet verbouwd, zodat zij een nieuwe en frisse uitstraling hebben. Niets moest terugdenken aan V&D. De puien zijn echter grotendeels onveranderd, omdat dit vaak mooie historische panden betreft. De formule in Nederland is overigens compleet op de Nederlandse markt afgestemd, en lijkt bijzonder weinig op het concept in Canada.

Voor de vestiging Zwolle hebben wij een luchtbehandelingskast kit (LBK Kit) geleverd. Dit is een energiezuinige warmtepomp die de lucht verwarmt die het pand wordt ingeblazen. Hudson Bay in Zwolle is daarmee verzekerd van schone en warme lucht, zodat ze er deze winter warmpjes bijzitten. Uiteraard kan de Hitachi LBK Kit in de zomer ook koelen.

Hudson Bay Hitachi LBK kit

Hudson Bay Hitachi LBK kit warmtepomp