Nederlands
Overzicht
08-06-2017

Het Japanse kwaliteitsmerk Hitachi heeft al meer dan 40 jaar ervaring en innoveert nog steeds.

Dankzij deze jarenlange ervaring en evolutie, bent u verzekerd van een perfect binnenklimaat in alle comfort. De klimaatsystemen van Hitachi verwarmen en koelen geruisloos en zuinig. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert Hitachi een lange levensduur. Dankzij het vertrouwen in onze klimaatsystemen bieden we exclusieve garantievoorwaarden op alle klimaatsystemen.

euroventHitachi is als eerste Japanse merk Eurovent gecertificeerd en is daarmee trendsetter. Het Eurovent Certificaat gaat uit van de hoogste normen en biedt zo een groot vertrouwen in onze producten en een vergelijkingsmogelijkheid met het aanbod in de markt.

De toepassingen voor de klimaatsystemen van Hitachi zijn eindeloos. Denk aan grote projecten zoals ziekenhuizen, kantoren, winkels, industrie of hotels, maar ook aan warmtepompen voor uw huis of kleinschalige kantoren en winkels.

Duurzaam

ERP

Met gepast trots kunnen wij zeggen dat alle klimaatsystemen van Hitiachi duurzaam zijn. Voor alle airco’s, warmtepompen, VRF Systemen en koudwatermachines geldt namelijk minimaal energielabel A. Daarmee voldoet Hitachi ruimschoots aan de strenge ErP-richtlijn (Energy Related Products) en is een laag energieverbruik gegarandeerd. Ook het productieproductieproces is duurzaam, want het is volledig CO2 neutraal en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Het juiste advies

Als importeur van Hitachi zorgen wij voor de juiste kennis op elk gebied van klimaatbeheersing. Heeft u een vraag over warmtepompen, luchtbehandeling, dx, koudwatermachines, VRF systemen of iets anders? Dan helpen wij u graag. +31(0)88-4355400 of info@hdkl.nl

1701HDKlimaat08