Nederlands
Terug naar producten
21-03-2018

Hitachi Yutaki warmtepompen als alternatief voor de gasketel

Het nieuws van gisteren kan u niet ontgaan zijn:

Binnen drie jaar moet het verboden worden om een gasgestookte cv-ketel te kopen. Daarvoor pleiten vijftien partijen, waaronder Gasunie en Essent, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche Uneto-VNI en milieuorganisaties als Greenpeace.

Wie in 2021 nog een klassieke gasgestookte cv-ketel gebruikt, mag die gewoon blijven gebruiken. Pas als die vervangen moet worden, moet er een milieuvriendelijk alternatief voor in de plaats komen.

Gasgestookte cv-ketels stoten CO2 uit en dragen daarmee bij aan het klimaatprobleem. Bovendien wil Nederland af van zijn enorme afhankelijkheid van het gas uit Groningen, nu gebleken is dat de gaswinning heeft geleid tot vele aardbevingen. 

Hitachi heeft de oplossing! De Yutaki warmtepomp is de nieuwste generatie verwarmingssystemen voor thuis en op kantoor. De Yutaki warmtepomp is de ideale oplossing voor het vervangen van CV ketels met traditionele afgiftesystemen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Het systeem is tevens toepasbaar in de combinatie tapwater en verwarming. Met een constant verwarmingsvermogen tot -20°C buitentemperatuur is dit één van de meest intelligente en exclusieve regelingen op de markt!

Wilt u meer informatie over onze Yutaki warmtepompen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! mail info@hdkl.nl of bel 088-4355400

 

 

Documenten Warmtepompen