Nederlands
Overzicht
13-07-2017

Met een VRF Klimaatsysteem van Hitachi koelt of verwarmt u 5 of meer ruimten.

Met één buitendeel waaraan één leidingcircuit gekoppeld zit, kunt u meerdere binnendelen aansluiten. Anders gezegd, met één VRF Klimaatsysteem van Hitachi kunt u meerdere ruimtes verwarmen of koelen.

VRF staat voor Variable Refrigerant Flow, maar het wordt ook wel een lucht/lucht warmtepomp genoemd. De warmte of koeling wordt namelijk door het buitendeel opgewekt door lucht, maar de afgifte door de binnendelen gebeurt ook door lucht. Er wordt gecondenseerde (koude of warme) lucht de ruimten ingeblazen.

De toepassingen zijn eindeloos, een VRF Klimaatsysteem van Hitachi is in te zetten voor de kantoren, winkels, horeca en zelfs ziekenhuizen of scholen. Doordat een VRF van Hitachi zo zuinig is, dalen uw kosten voor het verwarmen of koelen van uw project. Ook de overheid beaamt de zuinigheid van de klimaatsystemen van Hitachi, waardoor u in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek (EIA). Deze subsidie verstrekt de overheid aan bedrijven die duurzame investeringen doen.

Bij Hitachi kunnen we u adviseren in het gehele traject, van ontwerp tot aan uitvoering. Geen enkel project is hetzelfde en de geboden oplossingen zijn daarom altijd maatwerk. Wij hebben specialisten in dienst met jaren ervaring in de installatiebranche en denken graag met u mee. Daarnaast werken wij met geselecteerde installateurs die zorgen voor een perfect afgewerkte installatie.

Bekijk hier alle VRF Klimaatsystemen van Hitachi: http://www.hdkl.nl/klimaatsystemen/

Direct advies op maat? Neem contact met op: info@hdkl.nl of +31(0)88-4355400.